Arrangementen Sportieve workshops

BEACHKAMP

Ga op het strand met elkaar de strijd aan. Kies vier leuke beachgames en bouw uw eigen beachkamp: volleybal, estafette, touwtrekken, funslang, jeu de boules, beachhockey, beachsoccer en loopski’s. U kunt u uw beachkamp uitbreiden met een wereldbol of sumoworstelen.

 

KITEN

Na een korte uitleg en een veiligheid instructie kan zowel jong als oud de krachten van de natuur leren kennen. Na de les bent u in staat om de vlieger te besturen én in de lucht te houden!

 

WERELDBOL

Leg in teamverband met een twee meter grote opblaasbal een parcours vol hindernissen af. Dit klinkt simpeler dan het is. Eén van de teamleden moet boven op de bal plaatsnemen!

 

STEPPEN

Wat is er leuker dan rollen door bruisend Scheveningen op de stoere kickbikes steps? Verken in twee uur en onder begeleiding van een gids u alle leuke plekjes in en rondom Scheveningen.

 

GOLFSURFEN

Ervaar de ultieme vrijheid op het water tijdens de workshop golfsurfen. Van ervaren instructeurs leert u hoe het is om de golfen de baas te zijn. Tijdsduur: 1,5 uur.

 

POWERYOGA

Even in balans komen? Met power yoga investeert u in uw gezondheid en productiviteit. Leuk voor collega’s onderling of voor een vrijgezellenfeesten.

 

NORDIC WALKING

Als u de juiste techniek beheerst, gebruikt u met Nordic Walking maar liefst 90% van uw spieren. Onder professionele begeleiding leert u hoe u met de stokken de juiste houding aanneemt en meer energie verbrandt. Een uitstekende work-out voor u en uw gezelschap.

 

SUMOWORSTELEN

Wie is de beste sumoworstelaar? Trek het pak aan, laat het volblazen met lucht en voel je als een echte Japanse sumoworstelaar. Tijdens een toernooi van twee uur is het de kunst om stevig te blijven staan. Lachwekkende momenten gegarandeerd!

 

POWERBOAT RACEN

Eén van de snelste speedboten van Nederland ligt in de haven van Scheveningen. Maak, met een snelheid van 80 kilometer per uur, een onvergetelijke trip op de Noordzee. Tijdsduur: half uur.

 

POKEREN

Een middag of avond vol spanning, strategie en een beetje geluk? Ervaar de diepgang en spanning van het pokerspel! Wij leggen u eerst het razend populaire pokerspel uit, waarna u het in een Poker Tournament van 4 uur tegen elkaar opneemt.

 

BOWLEN

Als het weer even niet meezit, dan is met z’n allen bowlen een gezellig en sportief tijdverdrijf. Wie laat de bal het beste rollen?