We mogen bijna weer

We mogen bijna weer

Het is bijna weer zover!

Het strandseizoen staat weer voor de deur, hoewel, als je naar buiten kijkt en de weerberichten van afgelopen weken meereken, lijkt het wel winter. Geen sneeuw, maar wel grauwe wolken, windstoten en regen, heel veel regen. Maar de temperaturen stijgen en het zonnetje laat zich zo nu en dan weer zien. Niets is zo verraderlijk als het weer. Was het maar alvast zomer.

Op het strand van Scheveningen worden de voorbereidingen voor aankomend seizoen alweer getroffen. Afgelopen week zijn er al een aantal van start gegaan met de opbouw van hun strandtent in Scheveningen.

Gemixte gevoelens komen naar boven als ik hier naar kijk. Het opbouwen van een strandtent is namelijk niet zomaar iets. Buiten het feit dat alles moet kloppen, is het loei en loeihard werken. Van ‘s Ochtends vroeg, tot ’s avonds laat. Je hele lichaam doet pijn, zelfs als je moet lachen. Wat lachen, lachen doen wij ook heel veel in deze week. Om elkaar en met elkaar. 

Wij mogen ook weer bijna, nog een paar nachtjes slapen en dan begint ook bij ons weer de gezellige chaos. Ik heb er zin in!

Meer weten over Blue Lagoon

Neem contact op als je meer wilt weten over Blue Lagoon. We maken een op maat gemaakte offerte en geven je een goede indicatie van wat je kunt verwachten!

Klik hieronder op één van de knoppen of bel of mail ons zelf, om ons met jou in contact te brengen!