UitroeptekenLet op: wij zijn vanaf heden gesloten. We zien je graag weer terug op 1 maart 2023!
Van een hittegolf naar storm golven

Van een hittegolf naar storm golven

2 weken geleden heeft de zon weer flink z’n best gedaan. Na veel zonnestralen en weinig wolken is het gelukt, een nieuw record! En hoe...?! De gemiddelde temperatuur gemeten deze week bleek een heus record en verpulverde daarmee het oude record dat stamt uit 1975. Het was heet en druk én dat hebben we gemerkt!

Een beetje regen

We weten allemaal dat het mooie weer in Nederland nooit lang aanhoudt. En ook dit keer was het weer raak. Waar je eerst het kortste broekje uit je kast zocht of het luchtigste jurkje, konden we de afgelopen dagen de regen- en winterjassen ook weer tevoorschijn halen. Na weken zweet op plekken waarvan je niet wist dat deze bestaan klonk het als muziek in de oren dat het een ‘beetje’ zou gaan regenen. Wat begon met een koud briesje bleek te eindigen in een heftige storm


Snel schakelen

Waar er 2 weken geleden gevochten werd om een bedje op het strand stond het personeel van Beachclub Blue Lagoon te ploeteren om alles zo goed mogelijk te laten verlopen. Van de bediening tot aan de spoelkeuken overal was het druk. Bijna té druk. Om de drukte te verdelen hebben we een gezellige strand bar neergezet waar heerlijke cocktails en andere anti uitdrogings middelen te koop waren. Iedereen had het heet, maar de sfeer was top. Een pittige week was het zeker. 


Briesje 

Na weken ploeteren en zweten was er een klein briesje op komst. Daar snakte we allemaal naar. Echter bleef het niet bij een briesje, maar een heuse storm. Jullie weten allemaal dat wanneer een storm een naam krijgt hoe laat het is.... Hallo Francis. Dat bekent schakelen, en snel ook! 


Storm klaar 

Hoe leuk onze beachclub er uitziet bij lekker weer. Zo sober ziet het er uit tijdens een storm. De parasols krijgen een stormhoes en de planten worden naar binnengehaald. Het strand wat normaalgesproken vol staat met heerlijke loungebedden, tafels en banken moet worden leeggehaald. En dat betekend alles, maar dan ook alles moet weg naar de opslag. De regengoten moeten geleegd worden en de standpaden worden afgesloten. Wat zand op je terras staat gelijk aan water naar de zee dragen. 


Maar gelukkig komt er na regen zonneschijn en zijn we alles weer back to normal is. 

What a time to be alive!

Meer weten over Blue Lagoon

Neem contact op als je meer wilt weten over Blue Lagoon. We maken een op maat gemaakte offerte en geven je een goede indicatie van wat je kunt verwachten!

Klik hieronder op één van de knoppen of bel of mail ons zelf, om ons met jou in contact te brengen!