pasen 2020

pasen 2020

We geloven allemaal. Bij ons heeft Kerstmis de Kerstman, Sinterklaas heeft Sinterklaas en Pietjes en Pasen de Paashaas. Een vrolijke haas die een halve nacht in de tuin scharrelt om eieren te verstoppen.

Betekenis pasen

Maar ik hoor je denken, wat is pasen ook al weer? wat vieren we deze dag? Wij geven je even een snelle opfris cursus. Pasen is het belangrijkste feest in de Christendom. Met Pasen vieren christenen dat Jezus is opgestaan uit de dood.

Paaseitjes

Al weken voor Pasen word je er mee doodgegooid. Paaseitjes.  Op veel plekken liggen ze voor het grijpen, vooral naast de kassa van winkels, benzinepompen en bedrijfskantines. 

Als ik zelf aan pasen denk, denk ik ook aan paaseitjes.  Paaseitjes verstoppen, dan weer zoeken en tot slot ze lekker opeten. Sommige zijn van chocolade en andere zijn prachtig versierd met verf en eet je lekker met een lepeltje of op brood tijdens het traditionele paasontbijt of paasbrunch.

Traditie

Dit jaar op 12en 13 april, verzorgd Strandpaviljoen Blue Lagoon hopelijk weer traditiegetrouw haar beroemde paasbrunch. Op het 6 meter lange buffet staan allerlei lekkerheden waaronder verse soepen, verse broodjes, diverse soorten beleg, sapjes en nog veel meer.

Het is niet alleen heerlijk genieten van al dat lekkers, de kinderen kunnen ook heerlijk vertoeven op onze paas boerderij of eieren zoeken en dansen met de paashaas.

De paas ontbijt hebben wij van 09:00 tot 12:00 en een paaslunch van 13:00 tot 15:00.

Prijs volwassene: €16,50  voor de halve prijs.

Prijs kinderen tot 12 jaar: €8,25


Meer weten over Blue Lagoon

Neem contact op als je meer wilt weten over Blue Lagoon. We maken een op maat gemaakte offerte en geven je een goede indicatie van wat je kunt verwachten!

Klik hieronder op één van de knoppen of bel of mail ons zelf, om ons met jou in contact te brengen!