Nog één nachtje

Nog één nachtje

De horeca is alweer enige tijd geopend en nu zijn ook wij weer aan de beurt.  Na een winter zonder horeca op het strand mogen ook wij weer morgen open! 


Alle voorbereidingen zijn getroffen en eindelijk is het zover, vanaf morgen mag Strandpaviljoen Blue Lagoon haar deuren weer openen. Na een winter periode waarin we alles hebben kunnen voorbereiden konden we dinsdag beginnen om alles samen te brengen. Afgelopen week hebben we dan ook weer flink staan knallen met ons team om alles weer gereed te maken voor een nieuw strandseizoen. Het terras is weer opgebouwd, de menukaarten zijn gedrukt en de bestellingen zijn gedaan.

Toch waren er nog een aantal obstakels die we moesten trotseren voor we écht konden beginnen. Zoals iedereen weet heeft het flink gestormd afgelopen periode en dat hebben we geweten! Het leek alsof we in de Sahara stonden in plaats van op het strand van Scheveningen. Overal waar je keek lagen bergen met zand. We hebben dus flink aan onze sierballen gewerkt door het vele scheppen.


Gelukkig hebben we ook wat letterlijke licht puntjes gehad. Het zonnetje heeft afgelopen week weer flink geschenen. Het was daarom ook weer ouderwets gezellig op Scheveningen. Iedereen was lekker aan de wandel op de boulevard en de vraag of we open waren is vaak gesteld. Vanaf morgen mag iedereen weer bij ons aan de koffie. 


Kom gezellig de hele dag relaxen met de voetjes in het zand of op ons overdekte terras.  Ook bent u welkom voor een heerlijke lunchen of diner met uitzicht op zee. De vuurtjes staan gezellig aan dus kom bij ons langs om op te warmen na uw strandwandeling. Een handig weetje voor u: De hele maand maart mag uw hond nog over het strand rennen. Daarna zijn ze natuurlijk ook nog welkom bij Strandpaviljoen Blue Lagoon.


Wij staan weer in de startblokken voor morgen en hebben er weer zin in! Zien we u morgen?Meer weten over Blue Lagoon

Neem contact op als je meer wilt weten over Blue Lagoon. We maken een op maat gemaakte offerte en geven je een goede indicatie van wat je kunt verwachten!

Klik hieronder op één van de knoppen of bel of mail ons zelf, om ons met jou in contact te brengen!