UitroeptekenLet op: wij zijn vanaf heden gesloten. We zien je graag weer terug op 1 maart 2023!
Iets te vieren?

Iets te vieren?

Zon, zee en strand. De perfecte combinatie voor een heerlijke dag of avond. Voeg daar nog wat leuke vrienden of gezellige collega’s bij, lekker eten of koele drankjes en je hebt het recept voor een feest om nooit meer te vergeten.

Een feestje geven tijdens corona, mag dat?

Al een aantal maanden doen we ons uiterste best om het coronavirus niet verder te laten verspreiden, dus een verjaardag vieren of gezellig afspreken zat er even niet in. Gezien de nieuwe maatregelingen, waarbij je maar 6 mensen thuis mag ontvangen, vragen we ons massaal af of een feestje houden in coronatijd wel kan. Bij ons kunnen we op 1,5 meter afstand zorgen dat het nog even gezellig is als voorheen. Geniet samen met vrienden, collega’s of familie bij Beachclub Blue Lagoon.


Feest op maat

Bent u opzoek naar een locatie voor een spetterend bedrijfsevenement, een overheerlijke barbecue, bijeenkomst of een gezellige borrel met familie of vrienden? Dan zit u bij Beachclub Blue Lagoon goed! Iedere gelegenheid is anders en daarom doen wij er alles aan om uw gelegenheid, op het strand van Scheveningen , op maat met jullie te organiseren.

 

Slecht weer?

Niets is zo verraderlijk als het weer. Bij Beachclub Blue Lagoon hoeft u zich daar geen zorgen over te maken! Zowel binnen lekker warm bij de openhaard als buiten in de zon op ons terras, Blue Lagoon zorgt voor een fantastische stranddag.

Meer weten over Blue Lagoon

Neem contact op als je meer wilt weten over Blue Lagoon. We maken een op maat gemaakte offerte en geven je een goede indicatie van wat je kunt verwachten!

Klik hieronder op één van de knoppen of bel of mail ons zelf, om ons met jou in contact te brengen!