UitroeptekenLet op: wij zijn vanaf heden gesloten. We zien je graag weer terug op 1 maart 2023!
Hardrock(en) op scheveningen

Hardrock(en) op scheveningen

Er wordt altijd flink verbouwd op Scheveningen. Zo is nu ook al een tijdje de Noord boulevard aan de beurt. Er wordt flink op los gebouwd. Zo ligt er een vernieuwde boulevard en werd er een parkeer garage gebouwd. Ook moesten er natuurlijk leuke nieuwe horeca gelegenheden op dit mooi stukje van Scheveningen komen. Na steden als Las Vegas en Londen was nu Scheveningen aan de beurt voor de opening van een vestiging van het succesvolle Amerikaanse Hard Rock Café.

Iedereen werd laaiend enthousiast van dit nieuws. De gezellige concerten en optredens die hier gegeven zouden worden, zouden de Noord boulevard laten opleven. Na een heerlijk hapje op het strand bij Beachclub Blue Lagoon, zou een lekker afzakkertje bij het Hardrock cafe je dag op Scheveningen compleet maken.

 

Zoals jullie misschien wel gehoord hebben gaat dit plan wegens omstandigheden helaas niet door. Jammer! Want het paviljoen ziet er spectaculair uit. Bijna net zo spectaculair als de Blue Lagoon ;)

 

Wat er in plaats van het Hardrock cafe komt is tot op heden nog niet bekend. Houden ze het zelfde concept of wordt het iets totaal anders? 

Ben jij ook zo benieuwd, net als wij, wat er gaat komen inplaats van het Hardrock cafe?

Meer weten over Blue Lagoon

Neem contact op als je meer wilt weten over Blue Lagoon. We maken een op maat gemaakte offerte en geven je een goede indicatie van wat je kunt verwachten!

Klik hieronder op één van de knoppen of bel of mail ons zelf, om ons met jou in contact te brengen!