Elke zondag ontbijtbuffet

Elke zondag ontbijtbuffet

Je weet wat ze zeggen: Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag!  Bij strandrestaurant Blue Lagoon nemen we dat dan ook erg serieus.

Naast ons normale ontbijtkaart pakken we op zondag nog eens even extra uit met het beste en lekkerste ontbijtbuffet van Scheveningen.

Vanaf 1 Maart mogen we onze deuren weer openen. Wat betekend dat we ook weer gelijk van start gaan met ons beroemde ontbijtbuffet. Elke zondag ochtend is het bij strandrestaurant Blue Lagoon dan weer extra genieten. Vanaf 9 uur kunt u weer elke zondag gezellig met het hele gezin, vrienden, collega's of lekker alleen, aanschuiven tijdens ons ontbijtbuffet. 

Het buffet is erg gevarieerd en ook nog eens gezellig. Van een yoghurt bar, diverse soorten beleg tot onze bekende ontbijtchef. Voor wie vaker bij ons aan schuift weet over wie we het hebben. Onze enige echt Jack! Hij bakt de lekkerste pannenkoeken voor de zoetekauw maar ook a la minute een eitje naar wens. Of dit nou een simpele Sunny side up is of een omelet met alles er op en er aan, Jack maakt het voor je. 

Ons ontbijtbuffet en tevens ook ons lunchbuffet is ook te boeken op een doordeweekse dag. Dit is wel speciaal voor groten groepen! Dus zoekt u nog een leuke locatie op Scheveningen om te vergaderen of juist een actieve middag met activiteiten op het strand met een lekkere lunch. Neem dan contact met ons op via events@bluelagoon.nl 


Meer weten over Blue Lagoon

Neem contact op als je meer wilt weten over Blue Lagoon. We maken een op maat gemaakte offerte en geven je een goede indicatie van wat je kunt verwachten!

Klik hieronder op één van de knoppen of bel of mail ons zelf, om ons met jou in contact te brengen!