UitroeptekenLet op: wij zijn vanaf heden gesloten. We zien je graag weer terug op 1 maart 2023!
In de startblokken

In de startblokken

Ready Set Go! Het is eindelijk weer zover, we zijn weer begonnen en wat hebben we het strand gemist.

Ik hoor je denken, maar jullie zijn toch helemaal niet open? Dat is waar maar er moet nog genoeg voorbereid worden voor aankomend siezoen. 


Normaal gesproken moeten alle beach clubs op Scheveningen aan het eind van elk strandseizoen afbouwen. De uit elkaar gehaalde beach clubs worden in de winter periode  opgeslagen in een pakhuis om vervolgens eind februari alles weer tevoorschijn te toveren om op te bouwen. De afgelopen twee jaar hebben wij ons strandpaviljoen voor het eerst niet hoeven op en af te bouwen. Dit als compensatie voor de COVID tijden.

Dat we ons paviljoen dit jaar niet hoeven op te bouwen betekent niet dat er niets gedaan moet worden. In tegen deel zelfs, er moet onwijs veel gebeuren. Om te beginnen moet er onwijs veel onderhoud gepleegd worden. Denk hierbij aan schuren, lakken, verven, repareren en ga zo maar door. Maar dat niet alleen, zo zijn we ook weer vol op bezig geweest met het secuur samenstellen van een nieuwe menukaart. Hierbij kijken we naar onze hardlopers van het voorgaande jaar, de dingen die minder geliefd waren en natuurlijk onze oude favorieten. Buiten het bedenken word er natuurlijk ook uitvoerig geproefd, he wat vervelend.. en ja een hapje gaat natuurlijk altijd gepaard met een drankje, want de nieuwe drankjes moeten natuurlijk ook uitvoerig geproefd worden.

Buiten de menukaarten zijn we ook zijn we druk bezig met de zoektocht naar personeel want man man man wat is dat lastig in de horeca op het moment. Maar als we 1 ding geleerd hebben van de afgelopen jaren is dat altijd alles goedkomt.

Het enige wat we niet voor kunnen bereiden is het weer. We kunnen alleen maar hopen op goed weer en veel zonnige dagen.


Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot het zo ver is.

Zien we jullie als wij weer open zijn?

Meer weten over Blue Lagoon

Neem contact op als je meer wilt weten over Blue Lagoon. We maken een op maat gemaakte offerte en geven je een goede indicatie van wat je kunt verwachten!

Klik hieronder op één van de knoppen of bel of mail ons zelf, om ons met jou in contact te brengen!