coronavirus in de horeca

coronavirus in de horeca

Het kan u bijna niet zijn ontgaan, de paniek die uitgebroken is omstreeks het coronavirus. Eerst was het zo ver weg, maar nu zo dichtbij. De impact van het coronavirus laat zich steeds meer voelen in het openbare leven. Zo worden er steeds meer maatregelen getroffen om verspreiding van het virus tegen te gaan. Er wordt verzocht zo veel mogelijk thuis te werken, geen handen meer te schudden en ga zo maar door.

Maar wat houd dit in voor de horeca?

Vooralsnog zijn bij ons, de Blue Lagoon, de deuren nog steeds geopend en hete wij u graag van harte welkom voor ons ontbijt, lunch en diner. Wel hebben wij een aantal voorzorgsmaatregelen voor u getroffen om besmetting te voorkomen.

Voorzorgsmaatregelen bij de Blue Lagoon

Wij hebben voldoende mogelijkheden om uw handen te wassen met vloeibare zeep en hebben wij handgel voor u klaar staan bij onze ingang. Al onze medewerkers besteedden zo ook, net als altijd, extra aandacht aan persoonlijke hygiëne. Zo wassen zij extra hun handen voordat zij met eten en drinken aan de slag gaan en wassen zij ook weer de handen na contact met bacterie rijke objecten.


Daarnaast besteden wij ook extra tijd aan het schoonmaken van objecten die vaak aangeraakt worden. Denk daarbij aan handvatten, deurknoppen, dienbladen en de toiletten.


Mocht er iets veranderen houden wij u natuurlijk op de hoogte, maar voor nu, Graag tot snel !


Meer weten over Blue Lagoon

Neem contact op als je meer wilt weten over Blue Lagoon. We maken een op maat gemaakte offerte en geven je een goede indicatie van wat je kunt verwachten!

Klik hieronder op één van de knoppen of bel of mail ons zelf, om ons met jou in contact te brengen!