Cake taart

Cake taart

Wij, van de Blue Lagoon, hebben ook dit jaar weer zorgvuldig een nieuwe menukaart voor u samengesteld. Zodra u de menukaart open slaat en met uw ogen langs onze heerlijke gebakjes leest hoor ik u al denken caketaart, caketaart?


Is het dan een cake zoals we hem kennen van alle verjaardagen, een plakje iets wat droge cake met een toefje slagroom erop om het te verbloemen? Of is het een taart zoals bij de bakker op de hoek? Het antwoord op deze vraag is: Geen van beide!

Maar wat is het dan wel?

Eigenlijk ken je stiekem het antwoord wel maar toch leggen we het voor je uit. Het is een luchtige cake in de vorm van een taart. Onze caketaart is dus het beste van beide werelden gecombineerd.

Onze caketaart doet zich voor in allerlei verschillende smaken zoals Carrot FCakeF, Raspberry Cake, Blueberry Cake en nog veel meer soorten. De verschillende smaken worden dagelijks met elkaar afwisselt. Waarom? Wij werken bij de Blue Lagoon namelijk met dagverse producten, zodat jouw cake niet droog wordt maar extra lekker is met een toefje slagroom!

Meer weten over Blue Lagoon

Neem contact op als je meer wilt weten over Blue Lagoon. We maken een op maat gemaakte offerte en geven je een goede indicatie van wat je kunt verwachten!

Klik hieronder op één van de knoppen of bel of mail ons zelf, om ons met jou in contact te brengen!