UitroeptekenLet op: wij zijn vanaf heden gesloten. We zien je graag weer terug op 1 maart 2023!
ANDERHALVE METER-SAMENLEVING

ANDERHALVE METER-SAMENLEVING

Het is nu al het woord van 2020: anderhalve meter-samenleving. Maar het gaat ons leven drastisch veranderen. Niet alleen in je dagelijkse handelingen, zoals boodschappen doen en een verjaardag vieren, maar ook in de horeca. Even het terras op met je vrienden of een bedrijfsuitje plannen gaat toch iets minder makkelijk. Het kan je bijna niet zijn ontgaan. De filmpjes van de horeca hoe het is om mensen te bedienen op anderhalve meter afstand. En dat zorgt voor vlekken.

Creativiteit

Deze tijden zorgen ervoor dat wij creatief moeten denken. Niet denken in problemen maar in oplossingen! Zo hebben wij de afgelopen tijd flink zitten brainstormen om te kijken hoe wij, als strandpaviljoen, ons kunnen houden aan de anderhalve meter-samenleving. Zo hebben wij ons gehele restaurant, terras en strand al flink verbouwd. Onze bezetting wordt een stuk kleiner, maar het wordt voor u een stuk fijner. De tafels zijn netjes uitgemeten en staan een flink stuk uit elkaar en de routing wordt met duidelijke looplijnen aangegeven. Ons personeel werkt met beschermingshandschoenen, de kranen op de toiletten hebben bewegingssensors en alle vatbare oppervlaktes worden regelmatig ontsmet.

Online order

Om onderling een veilige afstand te kunnen behouden gaan wij gebruik maken van ons online order systeem. Hiermee kan zowel digitaal besteld als afgerekend worden. Voer simpelweg je tafelnummer in, plaats je bestelling en reken af via internetbankieren. De bestelling kan opgehaald worden bij 1 van onze afhaal punten. Kortom Veilig voor ons personeel en veilig voor u!

Meer weten over Blue Lagoon

Neem contact op als je meer wilt weten over Blue Lagoon. We maken een op maat gemaakte offerte en geven je een goede indicatie van wat je kunt verwachten!

Klik hieronder op één van de knoppen of bel of mail ons zelf, om ons met jou in contact te brengen!