Blue Lagoon Menukaart

BIJ STRANDPAVILJOEN BLUE LAGOON SCHEVENINGEN STAAT VOOR IEDER WAT WILS OP HET MENU. OF U NU WILT DRINKEN, LUNCHEN OF DINEREN: ONZE WERELDKEUKEN SCHOTELT U DE MOOISTE SMAKEN VOOR.

Zoals dat hoort bij zon, zee en strand hebben onze koks zich gespecialiseerd in vis- en barbecuegerechten. Naast onze internationale keuken hebben wij ook een Italiaanse keuken die de meest voortreffelijke Italiaanse specialiteiten voorschotelt, een pizza uit onze authentieke houtoven hoort daar ook bij. Maar u kunt ook aanschuiven voor een tot in de puntjes verzorgde High Tea. Uit eten kan in de buitenlucht op het ruime terras of in ons fraai aangeklede restaurant.

Menukaart-Download

Bekijkt u rustig eens onze menukaart. En ontdek úw smaak.

Bij Blue Lagoon kun je heerlijk komen genieten van diverse Italiaanse houtoven pizza’s. Op woensdag kun je zelf een vis uitzoeken in onze vismarkt en laten bereiden door onze chefkoks op de BBQ. Of wat dacht je van een gezellige bakplaat aan tafel waarbij je zelf je eigen Black Angus beef bereidt. Kom je met een gezellige groep dan kun je ook een BBQ-arrangement boeken. De BBQ-arrangementen graag vooraf reserveren.

Heeft u een allergie, bekijk hier de allergiekaart.