Arrangementen Feestarrangementen

Blue Lagoon organiseert ook graag jullie vrijgezellenfeest,  bedrijfsfeest, huwelijksfeest of verjaardagsfeest. dit kan in de vorm van een receptie met drankjes en borrelhapjes, maar wij kunnen ook een knalfeest verzorgen met een dj of liveband. 

Met onze ervaring en goede contacten begeleiden wij u naar de juiste keuzes. Neemt u uw kinderen mee? Dan hebben wij voor de kleintjes ook het nodige vermaak.

  1. Vrijgezellenfeesten / Babyshowers

Breakfast at Tiffany’s € 45,- p.p.
Dresscode: Zwart & Parels

Geniet van een Classy ontbijt of brunch met een glas prosecco. Hierna gaan jullie bij ons in het restaurant of op het terras leuke babyshower games doen en eventueel kunnen jullie er nog voor kiezen om er een fotoshoot aan vast te plakken. Dit arrangement is te boeken vanaf 12 personen

Extra bij te boeken:

– Audrey Hepburn Fotoshoot v.a. € 200,-
– Tiffany’s taart of cupcakes prijs op aanvraag
– Tiffany’s goodiebags v.a. € 20,- p.p.
– High Tea toeslag € 15,- p.p.

TIP: Bekijk ook onze workshops, leuk in combinatie met een 3- of 4-gangendiner.

  1. Verjaardagen / Bedrijfsfeesten

Hawaii Party vanaf € 49,95 p.p.

Waan je alsof je een dag op vakantie bent.
Wordt zomers ontvangen met een Hawaii-slinger en een tropische welkomstcocktail, speel beachgames, relax op onze lounge strandbedden en sluit de zomerse vakantiedag af met een heerlijke BBQ op het strand.

*Dit pakket is uit te breiden met een Hawaii feestavond inclusief DJ, cocktailbar en midnight snacks.

Jaren 80s Party – prijs op aanvraag

De één vindt de muziek fout, de ander goed. Hoe dan ook: de jaren ‘80 waren legendarisch, met de felle kleuren, schoudervullingen, beenwarmers en bijzondere haardracht.

Summer Cocktail Party vanaf €69,50 p.p.

Dress-code summer cocktail en een zomerse locatie met de beste cocktails zijn de hoofdingrediënten voor dit evenement. Een oestermeisje, verse BBQ met kreeft, een échte cocktailbar en een goede DJ maken dit feest helemaal compleet. Te reserveren v.a. 80 – 600 personen.

Download onze brochure voor meer ideeën voor uw feest!

Alle prijzen zijn exclusief btw, tenzij anders aangegeven.