Arrangementen Escape Room

Als team van spionnen krijgen jullie een uur om in te breken en te ontsnappen zonder dat iemand het door heeft.

Escape room Scheveningen: Mission Impossible

€ 20,-
p.p.
Blijf gefocust en houd alles onder controle want een fout kan veel gevolgen hebben voor jullie ontspanning. Enkele hulpmiddelen zullen worden aangereikt om jullie missie te laten slagen.

 

Get out, and escape! Het ontsnappingsuitje in Scheveningen!

Nieuw in bij Blue Lagoon is de Escaperoom! De tijd tikt, 1 groep, veel puzzels, geheimen en codes die gekraakt moeten worden om te ontsnappen. Blue Lagoon escape room Scheveningen heeft van dit concept een teambuildingsactiviteit gemaakt. Samen met je team heb jij de taak om alles op te lossen en de kluis te openen. Denk jij dat het je lukt binnen de tijd? Een thrill seeking teambuildingactiviteit! Get Out, and Escpae bij escape room Scheveningen.

Met knikkende knietjes naar escape room Scheveningen hoeft in principe niet. Maar spannend is het wel. Je mag je 30 minuten van tevoren melden, zodat je je in alle rust (en met een kopje koffie of thee) kan voorbereiden op de zenuwslopende ervaring.

Bij escape room Scheveningen kan jezelf uitdagen. Jullie missie kan alleen slagen met een goeie samenwerking van het team.