Arrangementen CULTURELE WORKSHOPS

Blue Lagoon organiseert originele én informatieve fietstochten door Den Haag en Scheveningen. Een deskundige gids wijst u de weg door deze groene en oranje stad! De tocht duurt ongeveer 2,5 uur en is inclusief een consumptie onderweg.

GPS-TOCHTEN

Met GPS vindt u een bepaalde locatie en de richting die u zou moeten volgen om bij uw doel te komen. Tijdens een GPS-tocht gaat u met uw team per fiets over de heide en dwars door de bossen en duinen en lost u ondertussen verschillende puzzels en vraagstukken op. De tocht duurt 3,5 uur.

 

WANDELING DOOR SCHEVENINGEN

Tijdens een groepswandeling door oud-Scheveningen komt u langs plekjes in Scheveningen met hun eigen verhaal en historie. Het is ook mogelijk om een wandeling te maken door de haven of het duingebied. Neem eens een kijkje op www.scheveningen-haringroute.nl

 

ZEEVISSEN IN DE NOORDZEE

Zo tegen het einde van de maand mei arriveren de eerste scholen makreel in de Noordzee. Het vangen ervan is de droom van elke sportvisliefhebber. Het makreelseizoen loopt helemaal tot eind september. U heeft dus volop kans op een dagje makreelvissen in de warme zomerzon!