Arrangementen Creatieve workshops

ZANDKASTELEN MAKEN

Tijdens deze bijzondere workshop leert u hoe u met zand de mooiste sculpturen maakt. In teams strijdt u om het mooiste en meest originele zandkasteel.

 

SCHILDEREN

Maak een eigen schilderij! Leer alles over schildertechnieken, perspectief en compositie en ga aan de slag met verf en doek!

 

MOZAÏEK MAKEN

Waant u zich in het Barcelona van Gaudi. Met het kleurige Parc Guell in gedachten, componeert u een fraai mozaïek dat voor het werk van de meester niet onderdoet.

 

PARFUM MAKEN

Deze workshop parfum maken is echt een geurbelevenis. Uit verschillende geuren kiest u uw favoriete en daar gaat u een heerlijke parfum van maken. Tijdens de workshop van ongeveer 1,5 uur bent u intensief bezig met mixen, mengen en natuurlijk ruiken!

 

IJSSCULPTUREN

Ontdek de kunstenaar in uzelf! Maak uw eigen verbazingwekkende ijssculpturen onder begeleiding van een professionele ijskunstenaar. Hoe komt een ijssculptuur tot stand? Wat is er mogelijk met ijs? Doen, is weten… Tijdsduur: 1,5 uur.

 

VISAGIE

Tijdens deze workshop onder leiding van een gediplomeerde make-up artiest leert iedereen eigen make-up aanbrengen. Niet alleen de basistechnieken komen aan de orde, maar ook hoe je bijvoorbeeld smokey-eyes maakt of andere glamour make-up het beste aanbrengt, zoals het plakken van nepwimpers en het aanzetten van de wenkbrauw. Een hele leuke workshop voor bijvoorbeeld vrijgezellenfeestjes! Deze workshop is uit te breiden met een fotoshoot op het strand. Tijdsduur ongeveer 1,5 uur.