Arrangementen
BEDRIJFSUITJE SCHEVENINGEN

VAN EEN INFORMELE BORREL MET RELATIES TOT EEN SPETTEREND BEDRIJFSUITJE AAN ZEE. EN VAN HET VIEREN VAN EEN MEDEWERKER DIE 25 JAAR BIJ DE ZAAK IS TOT EEN DAGJE INSPIRERENDE TEAMBUILDING.

Samen met uw collega’s of relaties kunt u bij ons strandrestaurant aanschuiven voor een geweldig verzorgd zakelijk feest, zoals een:

  • Afscheidsborrel
  • Vrijdagmiddagborrel en Barbecue
  • Personeelsfeest
  • Jubileum
  • Zakenlunch
  • Vergadering
  • Congress
  • PR-Presentatie
  • Teambuilding met workshops

Kijk voor meer informatie over onze workshops op onze workshoppagina. En bekijk de culinaire mogelijkheden van een smakelijke barbecue, lunch of ander arrangement voor uw bedrijfsfeest!

VRAAG HIER VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AANDOWNLOAD BROCHURE

UW BEDRIJFSUITJE IN SCHEVENINGEN

Scheveningen, één van de mooiste badplaatsen van Nederland en een uitstekende plek voor een bedrijfsuitje Scheveningen. Scheveningen is niet alleen goed bereikbaar voor uw personeel, maar geeft uw personeel ook een echt ‘vakantiegevoel’ mee. Hierdoor kunt u de week na het bedrijfsuitje Scheveningen weer rekenen op fris en fruitig personeel. In strandpaviljoen Blue Lagoon te Scheveningen kunt u terecht voor uw bedrijfsuitje Scheveningen welke uw personeel nooit meer zal vergeten. Alle aspecten voor een ideaal bedrijfsuitje Scheveningen zijn in grote getalen aanwezig, u en uw collega’s zullen er nog weken over napraten!

BEDRIJFSUITJE SCHEVENINGEN KAN NU GEORGANISEERD WORDEN BIJ STRANDTENT BLUE LAGOON

Overdag heerlijk uitwaaien op het prachtige strand van Scheveningen en ’s avonds het bedrijfsuitje vervolgen in strandpaviljoen Blue Lagoon. Een bedrijfsuitje Scheveningen is een gegarandeerd succes waarmee u bij iedere genodigde een glimlach op het gezicht brengt. Wij zullen er alles aan doen om u en uw genodigden met ons ervaren professionals van alle gemakken te voorzien. Voor uw bedrijfsuitje Scheveningen bent u bij Blue Lagoon op het juiste adres. Onder het genot van overheerlijk voedsel en een ijskoud drankje kunt u de dag heerlijk afsluiten. Meer weten over onze keuken en onze diverse BBQ arrangementen? Lees dan snel verder!

EEN DAG LANG GENIETEN TIJDENS UW BEDRIJFSUITJE SCHEVENINGEN BIJ BLUE LAGOON

Een dag lang zon, zee, luxe en natuurlijk strand! In één van de hipste strandpaviljoens van Scheveningen kunt u uw bedrijfsuitje Scheveningen houden tegen een zeer scherpe prijs. Een betere locatie voor uw bedrijfsuitje Scheveningen kunt u zich niet voorstellen. Gelegen aan het prachtige strand in Scheveningen kunt u genieten van het rustgevende geluid van de Noordzee. U zult optimaal genieten tijdens uw bedrijfsuitje Scheveningen bij strandtent Blue Lagoon, daar zorgen onze geliefde werknemers voor.

BEDRIJFSUITJE SCHEVENINGEN ZORGT VOOR UNIEKE ERVARINGEN

Een dag lang met uw collega’s op het strand van Scheveningen kan voor mooie momenten zorgen, momenten die jij en je collega’s niet snel zullen vergeten. Blue Lagoon zorgt ervoor dat uw bedrijfsuitje in Scheveningen een dag wordt waar nog lang over zal worden nagepraat op de werkvloer. Wellicht komt u nog een keer terug voor een nieuw bedrijfsuitje, wij hebben namelijk diverse soorten arrangementen, die je niet allemaal tegelijk kunt proberen.

BEDRIJFSUITJE SCHEVENINGEN