Arrangementen BBQ Scheveningen

EEN FEEST SLUIT U HET BESTE AF MET EEN BARBECUE. DAAROM HEEFT STRANDRESTAURANT BLUE LAGOON EEN AANTAL RIJKE BARBECUEBUFFETTEN SAMENGESTELD.
alle buffetten zijn inclusief uitgebreid saladebuffet en stokbrood met kruidenboter

Barbecue (vanaf 25 gasten)

Een feest is pas compleet met een gezellige barbecue. Daarom heeft strandrestaurant Blue Lagoon een aantal rijke barbecuebuffetten samengesteld.

Onze barbecuebuffetten zijn inclusief een uitgebreid saladebuffet: Indische rijstsalade met kokos en pinda’s; pastasalade met gerookte kip kerrie; pasta salade met tonijn; komkommer, tomaat, groene salade, gemarineerde olijven, gemarineerde feta; en stokbrood met kruidenboter.

 BBQ Curaçao                                                            € 22,50
-Gemarineerde kipsaté, shaslicks met uien en paprika, pikante kippenpootjes, hamburgers (Rund)  en Mexicaanse worst.

-Indische rijstsalade met kokos en pinda’s; pastasalade met gerookte kip kerrie; salade van het seizoen; pasta salade met tonijn; komkommer, tomaat, groene salade, gemarineerde olijven, gemarineerde feta; en stokbrood met kruidenboter.

BBQ Sint Maarten                                                      € 26,50
-Gemarineerde kipsaté, shaslicks met paprika en ui, lambsracks, hamburgers (Rund), pikante kippenpootjes, Mexicaanse worst, Black Tiger gamba’s en een hele zalm van de BBQ.

-Indische rijstsalade met kokos en pinda’s; pastasalade met gerookte kip kerrie; salade van het seizoen; pasta salade met tonijn; komkommer, tomaat, groene salade, gemarineerde olijven gemarineerde feta; en stokbrood met kruidenboter.

BBQ Aruba                                                                  € 32,50
-Gemarineerde kipsaté, hamburgers (Rund), shaslicks met paprika en ui, lambsracks, Mexicaanse worst, een hele zalm van de BBQ, Black Tiger gamba’s, Kreeft én Frites.

-Indische rijstsalade met kokos en pinda’s; pastasalade met gerookte kip kerrie; salade van het seizoen; pasta salade met tonijn; komkommer, tomaat, groene salade, gemarineerde olijven gemarineerde feta; en stokbrood met kruidenboter.

Zelf BBQ                                                                      €19,90
-Gemarineerde kipsaté, shaslicks met uien en paprika, hamburgers (Rund) en Mexicaanse worst, grote gamba’s met salade en friet.

Tot 20 personen

Voor de vegetariërs hebben we natuurlijk ook keus genoeg:

– Vegetarische burger
– Vegetarische worst
– Vegetarische saté
– Indische rijstsalade met kokos en pinda’s
– Salade van het seizoen
– komkommer, tomaat, groene salade, gemarineerde olijven
– pasta salade met tonijn
– gemarineerde feta
– stokbrood met kruidenboter

Graag vernemen wij van te voren het aantal vegetariërs.

Het barbecuebuffet is uit te breiden met:
Frites of aardappels – € 2,50
Maiskolf – € 2,00
Gepofte aardappel met zure room – € 2,00
Rijst – € 1,50

Scheveningen, volgens velen de populairste badplaats van Nederland. U kunt er het hele jaar door van de prachtige omgeving genieten. En als je er dan toch bent, kom dan naar strandtent Blue Lagoon voor een BBQ Scheveningen! Wij van Blue Lagoon in Scheveningen verwelkomen u graag in ons strandpaviljoen waar u kunt genieten van de heerlijke omgeving.

BBQ Scheveningen bij strandtent Blue Lagoon

Even lekker uitwaaien op het enorme strand van Scheveningen om vervolgens een hapje en een drankje te nuttigen in ons moderne strandpaviljoen. Ook als u op zoek bent naar een BBQ Scheveningen, verwelkomen wij u graag in ons strandpaviljoen. Wij kunnen u en uw gezelschap namelijk voorzien van overheerlijk gegrild vlees of vis op onze BBQ Scheveningen.

Scheveningen is de plek voor een BBQ Scheveningen

Scheveningen is een uitermate geschikte plek voor een avond lang lekker eten en drinken en bovendien rekenen wij uiterst scherpe prijzen. Samen met ons getraind personeel kunnen wij u garanderen dat u een fantastische avond beleeft met onder andere een BBQ Scheveningen!

BBQ Scheveningen