Workshops & Activiteiten

Workshops & Activiteiten

Heeft u altijd al de mooiste zandsculpturen willen leren maken? Of misschien heeft u altijd al graffiti willen spuiten ? Bij de Blue Lagoonkunt u terecht voor alle denkbare workshops.

De workshops worden meestal gecombineerd met een dag- of avondarrangement, daarom zijn de prijzen afhankelijk van het totale arrangement. De meeste workshops worden op het strand georganiseerd.

Hieronder een overzicht van de meest populaire workshop en activiteiten.

Be Robinson

Expeditie Robinson, de unieke uitdaging waar overleven en competitie centraal staat. Be Robinson! In navolging op het zeer populaire en specta- culaire TV programma hebben we een programma ontwikkeld gericht op teambuilding, overlevingsdrang en creativiteit tijdens de Expeditie. Het is het ultieme overlevingsspel aan de Noordzeekust, waarbij het draait om teamspirit!

Vanaf 20 personen

Boeren Beachgolf

Maak kennis met het mateloos populaire boerengolf! En deze keer niet stan- daard in een weiland vol met koeien, maar lekker tegen het decor van zee en duinen op het strand! Dit maakt boeren beachgolf tot de ideale (zomer) sport. Zon, zee, strand en... golf, de ideale combinatie voor een leuke dag uit met collega’s of vrienden!

Kiten

In deze workshop ga je met zijn allen het strand op en leer je de krachten van de natuur kennen. Je leert omgaan met professionele kites. Na een korte uitleg en een veiligheidsinstructie kan zowel jong als oud de kites besturen.

Vanaf 10 personen.
Tijdsduur 1 uur. 
Inclusief begeleider.

Zeskamp

Een leuk uitje voor groepen of familiedag. ’s Middags ga je de strijd aan op het strand en ’s avonds sluit je af met een gezellige barbecue. Wij hebben een groot scala aan diverse spelen, zodat de zeskamp makkelijk aan kunnen passen aan het weer, omgeving of doelgroep.

Stel zelf uw zes spellen samen:

 • Beachvolleybal Beach soccer
 • Tjoekbal,
 • Knotshockey
 • Hindernisbaan + vuur maken
 • Skippybalrace
 • Tug of War
 • Waterrace
 • Mega twister
 • Katapult bouwen
 • Lacrosse
 • Bamboe toren
 • Ultimate frisbee
 • Beachtennis
 • Bumperz

Tijdsduur vanaf 1,30 uur. Inclusief begeleider

Zandsculpturen maken

Een heel bijzondere workshop waarbij u leert hoe u de mooiste sculpturen kunt maken met zand. In teams gaat u de strijd aan om het mooiste en origineelste zandkasteel neer te zetten.

Vanaf 10 personen. Tijdsduur 1,5 uur. Inclusief begeleider.

Cocktails maken

Samen met je collega’s, vrienden of familie een workshop cocktails shaken? De heerlijkste Caipirinha,Tequila Sunrise of Strawberry Martini kunnen maken? Onder professionele begeleiding leert u de lekkerste cocktails te shaken. Na het shaken is er tijd om lekker te loungen en van de cocktails te genieten.

Vanaf 10 personen. Tijdsduur 1 uur. Inclusief begeleider

Grafitti spuiten

Een graffiti workshop is niet alleen super leuk om te doen maar ook eencreatieve team building, maak met je collega’s/vrienden een kunstwerk van uw bedrijfslogo of van de gezellig dag die jullie hebben dit pronkstuk zal een leukeblijven herinnering zijn. De ervaren graffiti artiesten leren u de verschillendetechnieken.

Escape Room / Mission Impossible

Als team van spionnen krijgen jullie een uur om in te breken en te ontsnap- pen zonder dat iemand het door heeft. Blijf gefocust en houd alles onder controle want een fout kan veel gevolgen hebben voor jullie ontsnapping. Enkele hulpmiddelen zullen worden aangereikt om jullie missie te laten slagen. Jullie missie kan alleen slagen met een goeie samenwerking van het team.

Djembé

Onder professionele begeleiding van een djembé-artiest bent u aan het einde van deze workshop in staat om samen een goed klinkend geheel neer te zet- ten. Muzikale voorkennis of ervaring is niet nodig: ritme zit in ons allemaal!

Powerboat Racen

Eén van de snelste speedboten van Nederland ligt in de haven van Scheveningen. Stap in voor een onvergetelijke trip op de Noordzee, met een snelheid van 80 km per uur over het water.Maximaal 7 personen per boot.Tijdsduur 30 min.

Opstappen in de haven van Scheveningen.

Fietstocht door Den Haag en Scheveningen

Blue Lagoon organiseert informatieve en originele fietstochten door DenHaag en Scheveningen. Een deskundige gids wijst u de weg door deze groene en ook oranje stad met zijn bekende gebouwen en enorme geschiedenis!

Vanaf 10 personen.
Tijdsduur 2,5 uur tot 4 uur (met Den Haag erbij).
Inclusief begeleiding.
€29,50 p.p.

Steptocht door Scheveningen

Wat is er leuker dan rollen door bruisend Scheveningen op de stoere step? Onder begeleiding van een gids gaat u alle leuke plekjes in en rondom Scheveningen verkennen.

Vanaf 10 personen.
Tijdsduur 2 uur.
Inclusief begeleider.

Tandem fietstocht

De Tanden brengt altijd veel plezier met zich mee. Ideaal om de teambuilding te versterken binnen jullie bedrijf. Fiets naar de leukste hotspots in Scheve- ningen en eindig de tour met heerlijke borrelsnacks bij de Blue Lagoon.TIP: Je kunt de Tandems ook laten bezorgen als verrassing bij jullie op kantoor!

Vanaf 10 personen. 
Tijdsduur 1 uur. 
Exclusief begeleider.

Segway

Geruisloos en zonder enige moeite door de duinen of over de boulevard rijden, langs alle culturele pareltjes die Den Haag en Scheveningen u te bieden hebben. Een unieke belevenis. Alvorens wij aan de tocht beginnen krijgt u een Segway Training van 15 minuten. Iedereen kan in no-time op de Segway rijden!

Vanaf 10 personen. 
Tijdsduur 2 uur. 
Inclusief begeleider.
€70,- p.p.

Schilderen

In deze workshop gaat u aan de slag met een eigen schilderij. Na een korte introductie over schildertechnieken, perspectief en compositie werkt ieder aan zijn eigen schilderij. 

Vanaf 10 personen.

Salsa/Merengue/Bacatua

Deze swingende tropische muziek en dans heeft zijn oorsprong in Cuba.
U leert deze dans vanuit de basis en past dit toe door samen uw gezelschap de heupen los te gooien. Er kan zowel individueel als in duo’s worden gedanst.

Van 1 tot 25 personen.
Tijdsduur 1 uur. 
Inclusief begeleider.

Mozaïek maken

U waant zich even in het Barcelona van Gaudi. Met het kleurige Parc Guell in gedachten, componeert u een fraai mozaïek dat voor het werk van de meester niet onderdoet. Iedereen ontwerpt en legt een mozaïek paneel met als resultaat: een schitterend werkstuk én een plezierige en gemoedelijke dag.

Vanaf 10 personen.

Golfsurfen

Steeds meer mensen wagen zich aan deze watersport. Ervaar de ultieme vrijheid op het water tijdens de workshop golfsurfen. Surfen is een goede manier om gezellig onder elkaar te zijn in een heel andere setting dan bijvoorbeeld op kantoor.Tijdens deze workshop zal u worden begeleid door ervaren instructeurs en ervaart u hoe het voelt om de golven de baas te zijn.

Vanaf 10 personen.

Wijnproeven

“In vino veritas”, oftewel “in wijn zit de waarheid”, luidt een bekend Latijns spreekwoord. Maar wat is de waarheid achter de wijn? Bij deze wijnproeverij laten we u kennismaken met uiteenlopende wijnen. Een heerlijk smakende middag voor uw vrienden, collega’s of familie. Hierbij wordt aandacht besteed aan verschillende kenmerken van wijnen, waar je op moet letten bij bepaalde maaltijden en hoe je bepaalde smaken kunt benoemen.

Vanaf 10 personen.

Slippers pimpen

Wil je komende zomer op het strand de show stelen met je slippers? Dan is de workshop slippers pimpen echt wat voor jou! Maak je eigen paar unieke slippers! Je kan kiezen uit verschillende teenslippers.Alle materialen waarmee je gaat werken liggen op tafel waaronder kralen, parels, bedeltjes, glitters, lint- jes en nog meer. Gezellig met zijn allen een eigen creatie maken die niemand anders heeft.

Vanaf 10 personen.

Meer weten over Workshops & Activiteiten?

Neem contact op als je meer wilt weten over Workshops & Activiteiten. We maken een op maat gemaakte offerte en geven je een goede indicatie van wat je kunt verwachten!

Klik hieronder op één van de knoppen of bel of mail ons zelf, om ons met jou in contact te brengen!