Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest

Blue lagoon organiseert ook graag jullie vrijgezellenfeest,  bedrijfsfeest, huwelijksfeest of verjaardagsfeest. Dit kan in de vorm van een receptie met drankjes en borrelhapjes, maar wij kunnen ook een knalfeest verzorgen met een dj of liveband.

Vrijgezellenarrangement incl. Btw

  • Ontvangst met een welkomstcocktail
  • Welkomstcocktail en een Hawaii-slinger
  • Workshop: salsa, cocktails shaken, erotische party, fotoshoot op het strand of beachgames
  • Dineren: keuze uit een vlees- of vismenu en een verrassingsdessert
    of Maak je eigen pizza aan tafel in een Pizzarette! Midden op tafel staat de speciale Italiaanse pizza-oven met zijn echte terracotta koepel. Daar omheen de pizzabodems en alle ingrediënten.
  • Alle drankjes op nacalculatie.

Vanaf 10 personen.

Make-Up

Tijdens deze workshop onder leiding van een gediplomeerde make-up artiest leert iedereen eigen make-up aanbrengen. Niet alleen de basistechnieken komen aan de orde, maar ook hoe je bijv. smokey-eyes maakt of andere glamour make-up het beste aanbrengt. Deze workshop is uit te breiden met een fotoshoot op het strand.

Tijdsduur ongeveer 1,5 uur.

Blue Lagoon High tea

Minisandwiches met gemarineerde zalm en dille, sandwiches met kip en bacon, mini tartelettes, wrapjes, minisaucijsjes, brownies, petitfours, bonbons, cake en onbeperkt thee.

Tijdsduur ongeveer 2 uur.

Meer weten over Vrijgezellenfeest?

Neem contact op als je meer wilt weten over Vrijgezellenfeest. We maken een op maat gemaakte offerte en geven je een goede indicatie van wat je kunt verwachten!

Klik hieronder op één van de knoppen of bel of mail ons zelf, om ons met jou in contact te brengen!